Om ReaMed

ReaMed er importør og distributør af produkter inden for bl.a. diabetes og kompression samt serviceydelser – direkte til borgeren, det offentlige og den private forbruger i Danmark.

Fra vores placering i Thisted, Thy, håndterer vi både lager og logistik og det er også her vores kundeserviceteam sidder klar ved telefonerne.

Med vores danske rødder og værdier lægger ReaMed stor vægt på fagkundskab og har derfor både en farmakonom, en udbudskonsulent, sygeplejerske og flere produktspecialister ansat, der sidder klar til at rådgive og give faglig produktvejledning.

ReaMed har sin egen webshop, www.mitliv.dk, hvor du kan købe dine bevillingsvarer, sukkerfrit slik, madvarer uden tilsat sukker, hjemmesko og meget meget mere.

Værdigrundlag og vision

ReaMeds værdier er: Integrity, Customer-First, Accountability, Respect og Excellence.

Vores værdier gør os i stand til at være en innovativ virksomhed inden for sundhedssektoren, specielt diabetes området. Vi hjælper vores kunder med at finde den bedste løsning til den enkeltes behov, en løsning som letter kundens hverdag og skaber merværdi. Vores mål er, at vi til enhver tid yder den bedste rådgivning, og sammen med kunden finder den løsning, der passer kunden bedst.

Disse værdier er fundamentet for vores virksomhedskultur, og de er kernen i alt, hvad vi gør. De har i høj grad indflydelse på, hvordan vi driver virksomhed, både internt og eksternt.
Det skaber en følelse af engagement i og passion for det arbejde, vi udfører til dagligt. Fordi vi alle sammen deler vores engagement i kerneværdier, skiller vi os ud som en unik sundhedsvirksomhed – og som en enestående arbejdsplads.

Integrity betyder, at vi tager beslutninger, store som små, med fokus på det etisk rigtige. Vores kunder er i centrum for alt, hvad vi foretager os, og vores succes er forbundet med deres succes – Customer First.

Accountability
Vi tager ansvar for vores handlinger over for kunder, leverandører og kollegaer - og vi holder os selv ansvarlige for at holde vores løfter.

Respect
Vi behandler hinanden, vores kunder og vores leverandører med værdighed, betænksomhed og åbenhed.

Excellence
Vores stræben efter kvalitet stopper aldrig – vi sigter altid højere for vores kunder, partnere og hinanden.

Vores vision

Vi sikrer forsyning af diabetes- og kompressionsartikler m.m. i Danmark gennem tæt partnerskab med vores leverandører.