ReaMeds historie

ReaMed har rødder helt tilbage i 1982, hvor de blev grundlagt i Vorupør med ønsket om at opbygge ét samlet sted, hvor personer med diabetes nemt kunne købe de hjælpemidler, de har behov for i dagligdagen.

I dag er ReaMed en kundeorienteret samarbejdspartner med mange års erfaring, speciale og kompetence inden for diabetes og er nu markedsleder i Danmark. ReaMed har kontor i Thisted og beskæftiger godt 40 medarbejdere fordelt på administration, kundeservice og lager.

ReaMed er sammensat af det svenske ’Rea’, der betyder Salg og ’Med’ som står for Medicin.

18. Maj 1982

ReaMed blev grundlagt d. 18. maj 1982 af Aase Odfeldt, der dengang arbejdede som bioanalytiker i et firma, der solgte diabetesprodukter. Firmaet startede i Sundby Thy med 5 ansatte.

1998 - 2014

I 1998 solgte Aase ReaMed til det amerikanske firma Abbott og fortsatte som direktør indtil 2005. I december 2007 overtog medicinalgrossisten Tjellesen Max Jenne ReaMed fra Abbott.

I 2012 åbner ReaMed sin første webshop, hvor bevillingskunderne nemt og bekvemt kan bestille deres nødvendige diabetesprodukter. Udover diabetesartikler kunne man finde forskellige produkter indenfor helbred, sundhed og velvære.

2015 - 2021

I 2015 vinder ReaMed udbud i flere kommuner og bliver leverandør af diabetesartikler til over 50 kommuner, hvilket gør ReaMed til markedsleder af diabetesprodukter i Danmark. Med flere kommuner og flere kunder flytter ReaMed til Thisted for at kunne få bedre personale-, kontor-, og lagerfaciliteter.  

De nye lokaler skulle hurtigt vise sig at blive for små.

I takt med vækst i antal kunder på mere end 20% udvidede ReaMed i december 2020 deres lager- og kontorfaciliteter med mere end 1.000 kvm.

”Væksten de sidste par år har betydet, at vi har udvidet med mange tusinde nye varer og flere dygtige medarbejdere, så vi var simpelthen vokset ud af vores daværende lokaler” udtaler Dorte Storgaard, Direktør hos ReaMed

I 2021 har ReaMed udvidet forretningsområdet med kompressionsstrømper og tilhørende hjælpemidler og er i dag leverandør af kompressionsstrømper til 33 kommuner fordelt over hele Danmark.   

Fra de nye lokaler servicerer ReaMeds kundeservice produkter inden for bl.a. diabetes og kompression samt serviceydelser – direkte til borgeren, det offentlige og den private forbruger i Danmark.

Om ReaMed

Førende leverandør af diabetesartikler

Læs mere om ReaMed

Bliv leverandør hos ReaMed

Tæt samarbejde er nøglen til succes

Læs mere her