Kvalitet og certificeringer

Hos ReaMed er kvalitet et nøgleord, og igennem alle vores processer arbejder vi med at sikre den højeste kvalitet for kunder og leverandører. Derfor har vi et effektivt kvalitetsstyringssystem, som vi løbende opdaterer for at bevare kvaliteten i alle led hos ReaMed.

ReaMed er certificeret efter ISO 9001:2015 standarden.

ISO 9001 giver os og virksomheden klare definitioner af processer, værdier, løbende overvågning og evaluering, så organisationen har et anerkendt og grundlæggende styringsværktøj. Kvalitetsledelsessystemet sikrer, at vi hele tiden forbedrer vores evne til at levere produkter og services, der lever op til de krav, kunderne har, såvel som myndighedernes og lovmæssige krav.

ISO 9001 certifikat 

Vi arbejder med kvalitet ud fra reglerne, der er indenfor medicinsk udstyr, håndkøbslægemidler, fødevarer og datasikkerhed. Samtidig udfører vi interne inspektioner for at holde fokus på området, og sikre at systemet til stadighed er opdateret og dokumenteret.

Hos ReaMed stiller vi høje krav til vores interne processer, og et af ReaMeds egne kvalitetsmål er, at vi altid vil kunne levere diabetesprodukterne i vores standardsortiment, og desuden levere de rigtige varer i den korrekte mængde til kunderne. Alle varer håndteres og sendes, så kvaliteten og anonymiteten i forsendelsen bevares.

Kvalitetsledelsessystemet bruges som et aktiv i hverdagen og vores certificering er jeres sikkerhed for, at vores varer og serviceydelser altid har en høj kvalitet. 

Godkendt af lægemiddelstyrelsen og fødevarestyrelsen

ReaMed er godkendt af lægemiddelstyrelsen til at sælge håndkøbslægemidler, hvilket er din sikkerhed for, at de lægemidler, vi forhandler, sælges lovligt og at der er kontrol med fremstillingen af produkterne.

Her er det grønne EU-logo, som viser, at ReaMed er godkendt af lægemiddelstyrelsen.

Klik her for at se at ReaMeds webshop drives på lovlig vis

ReaMed er også godkendt af fødevarestyrelsen til at sælge bl.a. fødevarer og kosttilskud. 

Se fødevarestyrelsens smiley-rapport her